شیمی - بازرسی فنی

وبلاگ هر هفته یک حدیث به آدرس www.hadis89.blogsky.com منتظر مشتاقان احادیث پیامبر و ائمه معصومین (ع) می باشد.

شیمی - بازرسی فنی

وبلاگ هر هفته یک حدیث به آدرس www.hadis89.blogsky.com منتظر مشتاقان احادیث پیامبر و ائمه معصومین (ع) می باشد.

چسب قطره ای و حلال آن


 

یکی از پر کاربرد ترین مواد در ساخت پروژه های دانش آموزی، چسب ها می باشند که از رایج ترین انواع آن می توان به چسب قطره ای اشاره نمود. نام علمی چسب قطره ای methyl Alpha cyanoacrylate یا متیل آلفا سیانو آکریلات می باشد. 

بر خلاف چسب های دو جزئی مانند چسب دو قلو، چسب قطره ای تک جزئی می باشد و به کاتالیزر یا خشک کن خاصی نیاز ندارد. کاتالیزر یا خشک کن چسب قطره ای در حقیقت ذرات خارجی و قطرات آب بسیار ریز موجود روی سطوح می باشند.

 

این قطرات و ذرات در حقیقت باعث تسریع پلیمریزاسیون و سفت شدن چسب قطره ای می شوند. به همین دلیل با مصرف زیاد چسب قطره ای، چون لایه مجاور سطح سفت............


می شود، لایه های دیگر قادر نخواهند بود با سطوح تماس پیدا کنند و سفت شوند.

 

چسب قطره ای برای چسباندن و اتصال فلز به فلز، فلز- لاستیک، پلاستیک- لاستیک، لاستیک- لاستیک، فلز- پلاستیک، پلاستیک- سرامیک، سرامیک- کاغذ، فلز- شیشه، شیشه- چوب و... مناسب می باشد. 

چسب قطره ای در برابر الکل ها، بنزین، روغن و اکثر حلال ها مقاوم بوده و همچنین در برابر رطوبت و حرارت نیز مقاومت خوبی دارد. برای چسباندن دو سطح توسط چسب قطره ای لازم است مقدار بسیار کمی از آن به کار برید (برای هر 6 سانتی متر مربع یک قطره باید به کار رود). چسب قطره ای چسبی سمی می باشد و هنگام کار با آن باید از دستکش، عینک و ماسک استفاده شود و بخار آن نیز نباید تنفس شود و در هنگام تماس با چشم و پوست باید سریعاً به پزشک مراجعه نمود. حلال چسب قطره ای خشک شده استون می باشد و باید به تدریج توسط پنبه آغشته به استون تمیز شود. 

 

مرجع: http://shimidoc.persianblog.ir




نظرات 1 + ارسال نظر
سارا جمعه 19 اسفند‌ماه سال 1390 ساعت 19:07

خیلی مفید بود .. منو از یه سکته ناقص نجات داد .. ممنون

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد